MENU

Lidmaatschap

Op 1 januari 2021 telt de vereniging 648 leden.

De contributie bedraagt € 14,00 per jaar.
De contributie zal via automatische incasso worden geïnd.

U krijgt hiervoor:

  • Het jaarboek "De Groene Valck".
  • Toegang tot de ledenvergadering.
    Deze wordt in het voorjaar gehouden. De avond wordt dan afgesloten met een gastspreker of een dia/filmvoorstelling.
  • Per jaar twee nieuwsbrieven waarmee we U op de hoogte houden van onze activiteiten.

In het voorjaar krijgt U het jaarboek thuisbezorgd. Als U buiten Akersloot woont dan wordt het jaarboek per post bezorgd. U betaald dan per jaar € 5,00 extra. U kunt deze kosten besparen door het boek bij iemand, die al lid is van onze vereniging, te laten bezorgen.

Losse nummers van het jaarboek zijn verkrijgbaar in de verenigingsruimte Historische Vereniging Oud-Akersloot (geopend elke woensdag tussen 10:00 en 13:00 uur, met uitzondering van de maanden juli en augustus) voor de prijs van € 15:00. Ook kunt U de jaarboeken van voorgaande jaren bestellen in ons winkeltje op deze site.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Historische Vereniging Oud-Akersloot conformeert zich volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) welke per 25 mei 2018 in werking is getreden.

We zullen uiterst zorgvuldig met Uw gegevens omgaan.

 

Voor ons privacybeleid verwijzen naar de publicatie op deze website waar onze beleidspolicy ter informatie beschikbaar is.

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Historische Vereniging Oud-Akersloot