MENU

31 augustus 2020

75 jaar bevrijding

Een fietstocht, tentoonstelling en een filmvertoning, dat is er allemaal te beleven in het weekend van 12 en 13 september 2020 van 10 tot 17 uur.

 

 

 

Programma 12 en 13 september 2020 van 10 tot 17 uur.

De tentoonstelling en film kunt u zien in onze verenigingsruimte (Rembrandtsingel 1A) te Akersloot.  In verband met de coronamaatregelen wordt de tentoonstelling in de bibliotheek gehouden. Hier is er meer ruimte om alles te exposeren en voldoende afstand tussen het publiek te waarborgen. De ingang tot de tentoonstelling is via onze verenigingsruimte. Tijdens deze tentoonstelling kunt u aan de hand van diverse thema’s zien wat er zich tijdens de oorlogsperiode in Akersloot heeft afgespeeld.

Er wordt ieder uur een film vertoond die is gemaakt door de historische verenigingen/ stichtingen van Castricum, Limmen, Uitgeest en Akersloot. In deze film komen 8 plaatselijke items uit de oorlogsperiode aan bod. De film duurt circa 25 minuten en we zijn trots op het prachtige resultaat.
De tijden waarop de film wordt vertoond zijn: 
10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 15.30 en 16.30 uur. 
In verband met een beperkt aantal zitplaatsen geldt: vol is vol. U bent van harte welkom zowel bij de tentoonstelling als bij de filmvertoning!
 

Fietsen of wandelen

Tijdens dit weekend kunt u ook fietsen of wandelen langs plaatsen waar wat bijzonders is gebeurd in de oorlogsperiode. Alle leden van de historische vereniging ontvangen het routeboekje. Het boekje is ook gratis af te halen bij de bibliotheek en diverse winkels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praat hierover mee:

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Historische Vereniging Oud-Akersloot