MENU

19 maart 2023

Systeembeheer, ICT & website Historische Vereniging Oud-Akersloot

We zoeken een handige ICT-er die samen met de beheerder de beeldbank onderhoudt en toegankelijk houdt. Heeft u affiniteit met softwareontwikkeling en onderhoud en lijkt het u leuk om te assisteren bij het beeldbankbeheer, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel: 0652624828 of stuur een bericht naar: theo.vandermeulen@beeldbankoudakersloot.nl

 

ICT specialist:

Beheert de informatie- en communicatietechnologie (ICT) infrastructuur van de vereniging. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites, inclusief het up-to-date houden van de computers van de vereniging. Ook de software van de diverse (6) databanken, waaronder de beeldbank van HVOA, worden onderhouden en up-to-date gehouden. Uitwisseling van informatie op het gebied van programmatuur met andere historische verenigingen vindt plaats op regelmatige basis. Dit gebeurt onder andere door middel van deelname aan diverse bijeenkomsten georganiseerd door het Genootschap ZCBS, de ontwikkelaar van de beeldbank software.

 

 

Praat hierover mee:

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Historische Vereniging Oud-Akersloot